home » ons assortiment

ons assortiment

                                 Zo'n kleurrijke schaal, een oppepper voor je interieur, daar word je blij van!                                          Al vanaf € 7,50  Handmade door Indonesische vrouwen.

Nieuw in ons assortiment en.....OP = OP

auto als decoratie

auto als decoratie

auto als decoratie

vaas op drijfhout in 3 maten

Allerlei tassen

.


droomvangers en raamhangers


Kaarsen

onze manden

sjaals, mutsen en polswarmers

 

Een grote sortering nieuwe sjaals uit Nepal, in alle kleuren van de regenboog. Sjaals en omslagdoeken, van katoen met acryl kregen een wollig effect door het borstelen van de katoen. Deze sjaals in prachtige kleuren zijn geschikt voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Tevens een nieuwe serie vilten sjaals, gemaakt van 100% schapenwol uit Nieuw Zeeland. De wol werd in Nepal gekleurd, met de hand vervilt en verwerkt tot sjaals en andere verschillende producten die je terug kan vinden in de Wereldwinkel. De prachtige handgemaakte sjaals geven je outfit extra sier. De diepe intense kleuren, de kwaliteit van de wol en de authenticiteit stralen van het product af.

Vilten artikelen

servies

onze cadeaubonnen

Sieraden

Onze Fair Trade sieraden zijn o.a. gemaakt in Thailand, Peru of India.
Dicht bij huis, in Norg, te koop: bv een zilveren ring voor je moeder, een kleurige ketting voor je oma, een zilveren ring voor je vriendin, een leuke armband voor je zus of mooie oorbellen voor jezelf!

 

 

Een greep uit ons assortiment