home » nieuws

nieuws

over cadeaubonnen

Cadeaubonnen Wereldwinkels Nederland zijn gewoon inwisselbaar

De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland blijven hun waarde behouden. In Nederland zijn er twee soorten wereldwinkelcadeaubonnen. De cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland (donkerblauw) en de cadeaubonnen van Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen (verschillende kleuren). De Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen is nu in problemen. Dit betekent dat de cadeaubonnen van deze Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen niet meer inwisselbaar zijn bij wereldwinkels. Wereldwinkels Nederland betreurt de problemen. Dit is een tegenslag voor klanten, en voor wereldwinkels die nog cadeaubonnen van Stichting Landelijke Wereldwinkel Cadeaubonnen op voorraad hadden.We vinden het belangrijk om te duiden dat de cadeaubonnen die wij uitgeven nog gewoon bij de wereldwinkels inwisselbaar zijn. Wereldwinkels die cadeaubonnen willen blijven verkopen kunnen kosteloos cadeaubonnen bij ons bestellen. Wereldwinkels Nederland heeft cadeaubonnen in de waarden €5, €10, € 15 en €25. Deze zijn 100% gegarandeerd en hebben een landelijke dekking. (Ook wereldwinkels die geen deelnemer zijn van Wereldwinkels Nederland kunnen de cadeaubonnen aan hun klanten verkopen)

 

100 % gegarandeerde bonnen van Wereldwinkels Nederland

                Vanaf 11 oktober hebben de Wereldwinkels van Norg en Vries een extra verkooppunt bij:                                                                              De Natuurplaats Noordsche Veld.


WERELDWINKEL NORG ONDERSTEUNT KINDERTEHUIS WATOTO WETU in Tanzania
Dit is een project van Laura Melchior, medeoprichter van Wereldwinkel Norg.

Meer informatie over het kindertehuis  bij nieuws uit Tanzania

 

 

 

ANDER NIEUWS:
Wist je dat je bij onze Wereldwinkel kaarten in de voorverkoop kunt kopen voor concerten die door de Culturele Raad Norg worden georganiseerd?